MattiKarvonen

Missä olet suomalainen?

  • Missä olet suomalainen?

Missä olet?

Missä olet, feministi, kun naisia alistavan kulttuurin omaavia nuoria miehiä tulvii maahasi?

Missä olet, ympäristöaktivisti, kun muuttoliikkeen suunta on kohti pohjolaa, jossa asukkaan hiilijalanjälki on huomattavasti lähtömaataan suurempi?

Missä olet, talouskurin kannattaja, kun valtionvelkaa kasvatetaan lisäbudjetein muukalaisten eduksi?

Missä olet, sananvapausaktivisti, kun valtamedia sensuroi keskustelupalstoja uutissivustoillaan ja hallinto rajoittaa poliisin tiedotusta.

Entä sinä, joka vastustat orjuutta samalla kun erinäisin työ ”harjoitteluiden” kautta sinun oman kansasi jäsenillä teetetään lähes vastikkeetonta työtä?

Missä olet, paikallisdemokratian kannattaja, kun kuntaasi tulee yleistä järjestystä ja turvallisuutta heikentävä vastaanottokeskus, ilman että kunnallisten valtuustojen päätöksillä on asiaan mitään vaikutusta?

Missä olet, pasifisti, kun maasi liitetään vastoin kansalaisten etua miehitysvallan laillistavaan isäntämaasopimukseen? Tai sitten, aktiivinen reserviläinen, kun vierasta lippu seuraavia sotakuntoisia nuorukaisia kulkee vapaana aiheuttaen siviiliväestölle turvattomuuden tunnetta?

Missä olet, sinä joka pidät suomea itsenäisenä, kun jokapäiväisessä elämässämme käymme kauppaa yksityisiltä pankeilta lainaamalla valuutalla ja suurin osa päätöksistämme tehdään muualla kuin omassa eduskunnassamme?

Missä olet, tietoturvasta huolestunut, kun virastoissa ja työpaikoilla käytetään vakoiluun suunniteltua kallista käyttöjärjestelmää turvallisten open-sourcen sijaan?

Missä olette, vanhemmat, kun lastenne koulutukseen suunnatut resurssit kohdennetaan muukalaisten intensiivikoulutukseen teidän lastenne tyytyessä ylisuuriin ryhmäkokoihin homekouluissa.

Missä olet, sosialisti, kun valtionyhtiötä ja infrastruktuuria yksityistetään ulkomaisten sijoittajien hyväksi?

Entäpä, markkinataloutta kannattava yrittäjä, kun epäonnistuneen yhteisvaluuttakokeilun jatkeena harjoitettu talouskuri vie asiakaskuntasi ostovoiman?

Missä olet, äänestäjä, kun annat puolueesi vuoroin oppositiossa, vuoroin hallituksessa, pettää vaalilupauksensa kerta toisensa jälkeen?

Missä olet suomalainen?

 

Oletko kotona nukkumassa, piilossa? Hengenvelttoudesta sairaana? Hengenvelttous on seitsemäs kuolemansynti. Tee parannus, sinä ”syntinen”*!

Tartu vastahyveeseen, ponnistele, nouse ylös! Aktivoidu! Uskalla! Tee! Tule mukaan, kaikkien panosta tarvitaan.

Me vaadimme kansalaisillemme puhtaan ja turvallisen ympäristön. Me vaadimme parempaa koulutusta lapsillemme.  Suomea ei tule viedä suursotaan supervaltojen vasallina ja omalla keskuspankilla voimme vähentää myös taloussotien vaikutuksia.   

Lyhyesti: Me vaadimme itsenäisen Suomen.

Tavataan Helsingissä 6.12: http://itsenainensuomi2015.fi/

 

*Kirjoittajan maailmankuva ei sisällä dogmaattisia uskomuksia mutta kuolemansyntien filosofia on älyllisesti kiinnostava etenkin vastahyveiden kautta ajateltuna. Kiitos J.Sarasvuolle johdatuksesta tällä saralla.

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat