MattiKarvonen

Puheeni Kansalaistorilla 6.12.2015

Miksi me haluamme olla itsenäinen kansallisvaltio?

Historia on osoittanut että vain suhteellisen pienet kansallisvaltiot ovat kyenneet rakentamaan hyvinvointivaltion.

Itsenäisyys on sitä, että pienikin porukka saa päättää itseään koskevista asioista. Ne, joita päätöksemme hyödyttävät, olemmekin me itse. Siksi pienet demokratiat johtavat hyvinvointivaltioon.

Pohjolan alkuperäiskansalle hyvinvointivaltio on myös luonnollinen jatkumo ankarissa luonnonolosuhteissa kehittyneestä kulttuurillisista.  Pitkästä kylmästä talvesta selviytyminen on esi-isillemme ollut mahdollista vain toisiimme turvaten, toisiimme luottaen.

Luontainen luottamus on kulttuurissamme vahvaa. Vain toisiimme luottaen olemme voineet selviytyä. Meitä yhdistää maa ja veri. Ne ovat aina olleet kaikkien kansallisvaltioiden perusta.

Hyvinvointimme on rikkautta. Neuvolat, peruskoulu, syntyperästä riippumaton mahdollisuus korkeakoulutukseen ja taustasta riippumaton oikeusturva ovat kehittyneen yhteiskunnan tunnusmerkkejä. Itsenäisyytemme turvin nämä rakennettiin.

Me olemme täällä tänään siksi että itsenäisyytemme on meille tärkeä. Me myös tiedämme sen olevan uhattuna. Rikkautemme on suuri ja se houkuttelee välistävetäjiä riistämään meitä. Kansallamme on vihollinen. Sama joka on kaikkien kansallisvaltioiden vihollinen, isänmaaton elitistinen globalistien kuppikunta.

Monipäisen pedon tavoin tämä vihollinen puree Suomineitoa yhtä aikaa käsistä ja jaloista ja päästä, repien ja raadellen.  Tämä monipäinen kuvotus ei iske yhtenäistä kansaamme vastaan, vaan kansamme yhtenäisyyttä vastaan. Se iskee yksilöä vastaan, koska se tietää että jos taistelemme vastaan kansana, se ei mahda meille mitään. Siksi se kavaluudessaan saattaa meitä yksi kerrallaan orjikseen omassa maassamme materialistisilla houkutuksilla lahjoen ja kulttuurimarxistisilla ajatuksilla manipuloiden.

Puhtaasti sotilaallista uhkaa vastaan me osaisimme taistella. Sen kansamme näytti ja maanpuolustustahtoa, koulutusta ja aseistusta löytyy edelleenkin. Kuitenkin nyt, tilanne on se että niin monille vihollisemme on näkymätön ja käsittämätön. Onkin ironista että sillä aikaa kun me itsenäisyyttämme arvostaen, odotimme tankkeja idästä, tulikin pankkeja lännestä, jotka kansaamme nyt alistavat.

Imperialistisen hyökkäyksen tarkoituksena on aina kohdemaan luonnonvarojen ja infrastruktuurin riisto ja kansan orjuuttaminen; Maan ja veren alistaminen. Mineraalien ja pohjavesien yksityistäminen ja kurjistuspolitiikka ovat tätä parhaimmillaan.

Kurjistuspolitiikka johtaa myös siihen että yhä useampi meistä pian elää kädestä suuhun, ollen oikeutettu kohtalaiseen elintasoon vain jos onnistuu myymään kunniansa ja arvonsa kasinotalouden alttarilla.

Ulkoistuspolitiikasta sen verran, että millä oikeudella vihollisemme vetävät välistä, kun yhteisillä verovaroillamme koulutettu suomalainen lääkäri hoitaa suomalaista potilasta? Ei heillä pidä olla meihin verotusoikeutta! Miksi poliitikkojemme antavat näiden loiseläjien toimia?

Nämä viimevuosien ja etenkin viimeaikojen tapahtuma ovat siis vain nykyaikainen versio siitä, mitä imperialistien miehitysvallan alla tapahtuu.

Kuitenkaan näissä hankkeissa edistäneitä poliitikkojamme ei saada tilille maanpetoksesta, sillä lain kirjaimen mukaan vain vieraanvallan sotilaallisen voiman auttaminen on petos. Lain hengen mukaista kuitenkin olisi, että kaikki kansamme kurjistaminen ulkomaisten toimijoiden eduksi on nähtävä petturuutena kansaa kohtaan.

Todellakin, kirjain kuolettaa, henki tekee eläväksi!

Ajat ovat kovat, mutta ei pidä masentua. Me olemme ennenkin sortovuosista selvinneet!

Tavoitteemme täytyy olla kirkas. Me haluamme olla itsenäisiä. Me haluamme taistella miehittäjää vastaan ja sitä varten me tarvitsemme oman keskuspankin. Me haluamme nostaa Suomen korkeakulttuuriksi, runoilijoiden ja filosofien maaksi.

Näyttäköön Suomi esimerkkiä kaikille itsenäisyyttä arvostaville kansoille. Irti EU:Sta ensimmäisenä. Loistakoon pohjola kirkkaimpana johtotähtenä kaikille jotka tahtovat vapaiden kansalaistensa itsenäisyyttä.

Eläköön Suomi! Lastenmaan puolesta! Kiitos!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Maa ja veri," se on siis Hitlerin Blut und Boden (?)

Käyttäjän TimoSotikoff kuva
Timo Sotikoff

Hehheh Jouni, onpas näsäviisasta ja epäjohdonmukaista. Nyt eletään vuotta 2015 ja Suomessa.

Käyttäjän TimoSotikoff kuva
Timo Sotikoff
Päivinen Jelena

Kiitos Matti,että olet olemassa.

Toimituksen poiminnat